Vilovecka med 4 pass

Vår i Majroskogen

Trots 4 pass blev det en vilovecka precis som planerat. Den totala distansen landade på 26 km. Fokus har legat på teknik och lite högre tempo. Jag irrade runt i Majroskogen en sväng idag också.

Trailbeat

Nästa vecka är det dags för mer volym igen. Det ska klämmas in ett antal långpass.

Och så var det här med pistol squats, enbensknäböj, som jag snöat in på den senaste tiden. Det skulle vara kul att klara av det, ass to the grass. Men det är väl lite som med hopprepsträningen, bara en fix idé som jag inte kommer lägga så mycket tid på tyvärr.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.