Det blev ingen marathonglobetrotter av mig

#NYCM2014

Idag verkade alla som varit med i New York City Marathon-lotteriet fått sina besked. Ett stort grattis till er som fick en plats till detta eftertraktade lopp.

Jag hade också marathonglobetrotterdrömmar för några år sedan. Paris Marathon skulle bli första anhalten. Tyvärr rann allt ut i sanden, trots att jag var anmäld. Usel träning månaderna innan och allmän marathontrötthet var några av anledningarna.

Mitt fokus har ändrats en del kan man säga. Istället har jag gjort löparresor till heta metropoler som Norrtälje, Vålådalen, Västerås, Skövde

Självklart finns marorna i New York, Berlin och hel radda andra platser kvar på todo-listan. En dag är det dags att tag i allt det där. Först ska jag bara beta av den här ultraresan som jag precis påbörjat.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.