Anmäld till första tidsloppet

Jag har anmält mig till Skövde 6-timmars, mitt första tidslopp. Egentligen är jag inte jättepeppad på att springa runt runt, men loppet ligger helt rätt i tiden med tanke på TEC 100. En månad innan vårens stora utmaning sitter ett redigt långpass i form av ett 6-timmarslopp helt perfekt.

Skövde 6-timmars

Målet är att känna mig stark under hela loppet. Det vore extra kul att komma över 60 km distansmässigt också, så klart. Banan är en 1,2 km lång slinga i Boulongerskogen. Mer info hittar du här.

Min far jobbade på Volvo-fabriken en kort period när han kom till Sverige från Finland i början på 70-talet. Loppen får bli en liten hyllning till honom. Jag har även en del släktingar kvar där som jag hoppas ska komma och heja.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

4 thoughts on “Anmäld till första tidsloppet

  1. Vad kul! Jag tänker också anmäla mig och springa där! Du kommer att tycka det är roligt, hoppas jag.
    Det är lätt att springa!
    Bra träning inför TEC!
    Vi ses där! kram

  2. Det är utvecklande att testa ett nytt sätt att springa på ! Sprang Borås 6 timmars i höstas och Karlstad 6 timmars (med Coyntha!) i lördags och lärt mig massor. Bara det att jag numera på mina pass kan tänka mig att springa en slinga runt runt istället för A till B. Lycka ttill!

    • Tack. Det är bra med variation så klart. Just nu kör jag vissa långpass på en varvbana. Ska blir intressant att se hur jag fungerar under ett tidslopp.

Comments are closed.