Tillbaka till rötterna

Det var med marathondistansen allt startade, både löpningen och bloggandet. Efter en handfull lopp bytte jag fokus. Ultradistansresan har bara börjat, men samtidigt känner jag mig otroligt peppad inför Vintermarathon om några veckor. Inlägg och filmer om marathonträning benas igen. Klockan har preppats med Marathon Time-appen.

Det finns inte så mycket tid att göra några större underverk, men det är kul med en nytändning. Intervaller och en del backträning står på schemat i alla fall. Förutom långpassen så klart.

Kvällslöpning med Minimus Road

Distansmässigt har jag precis passerat 210 mil för i år. Det har blivit mycket löpning sent på kvällarna den senaste tiden. Morgonpassen lyser tyvärr med sin frånvaro. Jag kommer inte upp ur sängen hur jag än försöker.

I morgon avgörs Sörmland Ultra. Ska försöka hinna ut och se starten vid Björkhagen. Kanske kombinera det med ett långpass.

Psst! Embee har släppt en ny EP: Machine Park Jogger. Finns på Spotify.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.