Sörmland Ultra 2013

Starten för Sörmland Ultra

Klart att man ville stå på startlinjen till den 13:e upplagan av Sörmland Ultra Marathon. Förhållandena var i stort sett perfekta och stämningen på topp. Jag nöjde mig dock med att ta mig till starten för att mingla lite.

Loppet var fulltecknat sedan en tid tillbaka och eftersom jag inte visste hur jag skulle må efter Black River Run ville jag inte boka in något lopp så nära inpå. Det hade säkert gått att få tag i en startplats om man hade velat, men jag prioriterade vila och lugnare träning.

Riktigt kul att träffa alla nya och gamla bekantingar innan start. Dagen verkade varit så fantastisk som man hoppades att den skulle bli. Twitter-flödet fylldes med fina prestationer framåt eftermiddagen och kvällen.

Jag ska försöka planera in loppet i nästa års kalender.

Resultat

Kajsa Berg (202) vann damklassen på tiden 3:46:22.

Kajsa Berg (202), Sörmland Ultra Marathon 2013

David Nilsson (2) vann herrklassen på tiden 3:21:30.

David Nilsson (2), Sörmland Ultra Marathon 2013

Fler bilder från loppet finns på Flickr.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.