MP3:or från förr

Det blev en skral träningsvecka. Har inte känt för att springa helt enkelt. Jag kommer ta igen det med råge nästa vecka.

Shot Bloks och iPod Nano

I torsdags sprang jag en mil med inslag av fartökningar och löpskolning. Till dagens morgonrunda hade jag grävt fram min gamla iPod Nano. Den användes nog senast under Stockholm Halvmarathon 2010. Med uppspelningen inställd på shuffle stack jag iväg utan att ha ätit frukost. Tänkte testa Clif Shot Bloksen som energikälla.

MP3:orna bjöd på en resa till en nästan bortglömd tid för mig. Det började med godbitar av Ghostface och Jaheim. När jag kom till Skogskyrkogården blev jag påmind om en brittiskt våg av klubbinfluerad musik. Först ut var Bloc Party.

Estelle förgyllde Gamla Enskede.

I höjd med Globen var det dags för Mike Skinner (The Streets).

När jag rullade ned mot Årstafältet hoppade Dizzee Rascal fram ur gömmorna.

M.I.A. fick avsluta dagens 16 km.

Shot Bloksen då? Jag gillade dem. Konsistensen på energikuberna är som färska gelehallon (utan sockret). Det känns dock som väldigt dyrt godis. Mountain Berry-smaken var riktigt trevlig och kommer funka bra som komplement till Perpetuems sunkiga apelsinsmak under Black River Run.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.