Fjällmaraton, trailmarathon och lite träning

Augusti dominerades av två lopp på vardera 43 km. Ja, jag räknar in en kilometer felspringning under Trail Tour Hellas. AXA Fjällmaraton var ett av årets stora mål. Loppet (och jag) levererade. Två veckor senare hade varken jag eller arrangörerna det lika lätt.

Träningsmässigt blev det lite skralt. För mycket mellanmjölk. Nu är det fullt fokus på Black River Run. Några till långpass står på schemat, varav minst ett på kvällen/natten för att vänja mig vid pannlampslöpningen igen.

220 km löpning, augusti 2013

Summering augusti 2013

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.