Trail Tour Hellas & Black River Run – Game Over

Anmälan Black River RunHar glömt berätta att jag äntligen anmält mig till Black River Run. Salomon Trail Tour Hellas fick också en plats i loppkalendern. Nästa helg är det alltså 42 km terränglöpning runt Hellasgården och Nackareservatet som gäller.

Jag har inga större känningar efter fjällmaran, men det är optimistiskt att tro att jag hunnit återhämta mig helt tills dess. Ett bra långpass inför utmaningen i Västerås, Black River Run 100 miles, blir det iaf.

Salomon Trail Tour Hellas arrangeras för första gången så det ska bli kul att se vad de hittat på. Jag har sprungit stora delar av banan tidigare men aldrig mer än 20 km under ett och samma pass. Starttiderna för de olika distanserna verkar inte vara spikade än, vilket är lite märkligt. PM ska tydligen skickas ut idag.


Abidaz ft Chapee ”Game Over”.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.