Jättelångt och sedan tog det stopp

200 km, juni 2013

Ännu en månad är till ända. Allt flöt på bra fram till Jättelångt sedan började förkylningsmissären. Jag fick spurta sista veckan för att få ihop mina 20 mil löpning i juni. Loppen stod för nästan hälften av månadens totala distans.

Summering juni 2013

Montrail Rogue FlyMina Montrail Rouge Fly har fått jobba hårt i juni då de fick hänga med på både Jättelångt och Stockholm Trail. De har varit med under 250 km blandad löpning hittills. Mestadels i skogen, men även skött sig bra på asfalt.

Nu väntar en tuffare träningperiod. I augusti gäller det att leverera under AXA Fjällmaraton. Är lite sugen på att anmäla mig till backloppet Ottfjället Opp också. Tror dock att jag nöjer mig med att vara publik.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Jättelångt och sedan tog det stopp

Comments are closed.