Sommarförkylning, but WHY?!

Makers Mark på HäktetDet känns så onödigt att gå och bli förkyld på sommaren. Jag var lite seg i onsdags, men hoppades att helkvällen på Häktet med jobbet skulle skrämma bort alla eventuella virus. Trots en stadig dos alkoholhaltiga drycker kom halsontet i lördags. Sedan har den nedåtgående spiralen fortsatt.

Min kropp borde vara fylld av nyttigheter. Juicepressen som jag köpte för ett år sedan har dammats av. Det har gjorts hälsosamma juicer i parti och minut den senaste tiden. Sömnen, eller bristen på den, är nog boven som så många gånger tidigare.

Äpple + ingefära

Rent timingmässigt kommer denna ofrivilliga vila bra. Vårsäsongen är i princip färdigsprungen. Jag har inga lopp inplanerade förrän i augusti. Träningen inför AXA Fjällmaraton behöver dock komma igång. Eftersom semestern till större delen kommer spenderas på platta Gotland så måste backträningen ske nu, nu, nu.

Kämpa kroppen!

Jag vet att det är reklam för Samsung, men kan inte låta bli att bli glad när jag ser Rick Rubin ligga och digga i en Chesterfield-soffa.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.