Svenska podcasts i mitt öra

Podcasts är hetare än någonsin verkar det som. Ingen orkar/hinner skriva eller läsa längre. Alla vill luta sig tillbaka och få allt serverat direkt i örat. Bloggar som t ex Stigarna och Träningsglädje har nyligen dragit igång egna poddar.

Svenska podcasts

Jag har tidigare tipsat om Ultrarunnerpodcast.com, Trail Runner Nation, Talk Ultra och Löparpodden. Därför tänkte jag tipsa om några favoriter som inte nödvändigtvis är löprelaterade, men kan förgylla helgens långpass ändå.

Mina svenska podcast-favoriter

 • Värvet – En av Sveriges populäraste podcaster behöver kanske inte någon närmare presentation, men here we go… Kristoffer Triumf intervjuar mer eller mindre kända personer. Det blir oftast väldigt personliga och intressanta samtal.
  Mer info »
 • Gatuslang – Intervjuer med gamla rävar och nya profiler inom svensk hiphop. Pontus Gustavsson är alltid sjukt påläst. Det name-droppas, rapas årtal och låttitlar på ett nördigt och trevlig sätt.
  Mer info »
 • Husky – En ganska nystartad pod om livet bortom det bekväma – löpning, outdoor och multisport. Hittills har bl a Runday, Eva Karlsson på Houdini och Marcus Hellner varit med.
  Mer info »
 • Vad blir det för rap? – Sanna, Hugo, Petter och gäster levererar gott snack om allt hiphop.
  Mer info »
 • Fysiopodden – En granskande podcast om träning.
  Mer info »
Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.