Långpass på folktomma gator

Helgens långpass sprangs mestadels på helt folktomma gator. I lördags verkade alla löpare dricka öl för att fira eller glömma Göteborgsvarvet. Melodifestivalen lockade säkert en del Söderbor att stanna hemma i tv-soffan också. Det var varmt och behagligt i luften vid 21-tiden. Ett par mindre regnskurar svalkade mig och Maratonmorsan under vår 2-timmarsrunda.

I förrgår var en viss VM-final det stora dragplåstret. De enda jag mötte ute var taxichaufförerna som häckade utanför Globen innan slutsignalen hade ljudit. Jag hade gatorna i Enskedes villakvarter helt för mig själv. Väl hemma igen såg jag Tre Kronor lyfta pokalen.

Folktomt

Jag börjar hitta tillbaka. Sakna med säkert har träningsmängden ökat igen. Det har även trampats en del höjdmeter i Hammarbybacken och kortare backar den senaste tiden.

På lördag är det dags för Stockholms Brantaste och Jättelångt hägrar om några veckor.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.