Blundar och drömmer mig bort

Drömmer om AXA Fjällmaraton

När jag är inne i en tyngre träningsperiod och börjar tvivla på vad jag håller på med brukar jag blunda och drömma mig bort.

Jag är tillbaka vid sista vätskestationen på Ottfjället under AXA Fjällmaraton. En känsla av lättnad sprider sig i kroppen när jag vänder mig om och kikar ned för fjället. Jag vet att det kommer gå vägen trots att det fortfarande är sex kilometer kvar till mål. Några klunkar Cola och en näve lösgodis, sedan bär det av igen…

Jag hoppas innerligt att jag kommer uppleva något lika fantastiskt i år också.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.