Transportlöpning: Högdalen-Gustavsberg

Förra veckan blev det lite mer mängd igen, 63 km totalt. Veckan avslutades med långpass/transportlöpning mellan Högdalen och Gustavsberg.

Jag gillar verkligen att ta mig från punkt A till B istället för att springa i en loop. På vintern blir det dock knepigt med logistiken. I söndags kunde resten av familjen ta med ombyte så jag slapp bära med mig alla skrymmande kläder.

Högdalen-Gustavsberg

Jag sprang via Årstafältet-Hammarby Sjöstad-Sickla-Ektorp-Björknäs osv. En ganska tråkig sträcka som påminner en del om Jubileumsmarathon-banan. Mest landsväg, inte så mycket intressants att vila ögonen på. Det blev 26 km med ett par korta stopp för instagrammande.

Skurubron-Gustavsberg

Energimässigt körde jag en 2-timmars Perpetuem-blandning och en liten flaska med vatten. Ryggsäcken var packad med en extra uppsättning underställ och återhämtnings-snickers.

Nästa gång ska jag nog svänga av vid Orminge och ta Boo-leden/Värmdöleden den sista biten till Gustavsberg. Då får jag en dos efterlängtad terränglöpning också.

I morgon blir det ultrakväll på Runners Store med föredrag från ultralöparna Kajsa Berg och Torkel Skogman.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.