Dags att börja planera inför TEC

Redo för 50 miles?Det är långt kvar till TEC. Det finns massor av tid att bygga upp mängd. Så har jag tänkt ända fram till gårdagens sociala långpass med Kent (@Kenandvik), @Maratonmorsan och @Lodestad.

Men det är ju inte alls så långt kvar till 13 april. Mindre än två månader till startskottet konstaterade Kent och jag lätt skräckslaget i slutet av passet. En handfull helger som kan användas till långlöpning. Hög tid att sätta sig vid ritbordet och se över hur man bäst lägger upp slutspurten på träningen inför loppet.

Långpass på 5-6 mil eller back-to-back 30-35 km? Vilka skor ska jag använda? Hur mycket annat behöver jag ha med under dagen? Och vem blir nästa påve?

Året har börjat bra. Jag har redan skrapat ihop 35 mil hittills, vilket känns toppen. Passen över tre timmar saknas dock…

Lördagen den 2 mars är det organiserad testlöpning av TEC-banan igen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.