Sova, äta, springa…

Under förra veckans snörvlande hade jag tid att fundera på vad jag borde prioritera den närmaste tiden. Löpningen har legat i fokus väldigt länge. Två konton med minus är sömn och mat. Jag har varit inne på det tidigare, kroppen måste få en ärlig chans att återhämta sig.

Kostmässigt är jag en riktig periodare. Det är fortfarande för lätt att hamna i snabbmatsträsket vid tidsbrist och halvfabrikaten räddar för ofta när inspirationen tryter.

Distansmål 2013

Jag satte inga speciella mål för löpningen i år. En 10-procentig ökning av den totala distansen känns dock som ett bra riktmärke. Det är nog inga större problem att uppnå och borde inte skapa någon negativ stress.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.