Inte långt kvar nu

Om man räknar med alla decimaler under året så har jag ca 15 km kvar till 200 mil. Officiellt avrundar jag dock ned alla pass till närmaste hel kilometer när jag loggar dem på t ex jogg.se och då är jag uppe i 1956 km. RunKeeper hänger fortfarande kvar som ett nav för alla GPS-mätta rundor trots att jag inte använder mobil-appen längre.

1985 km enligt RunKeeper

De senaste veckornas slirande på dåligt plogade trottoarer och cykelvägar börjar slita på kroppen. Mitt vänstra knä gnäller lite och jag var tvungen att lägga in några dagars extra vila förra veckan. Jag vill verkligen inte väcka liv i mitt gamla löparknä.

Långpassen lyser fortfarande med sin frånvaro. I helgen missade jag Lucia-löpningen på TEC-banan p.g.a. en rosslig hals. Självklart kommer jag klara årets distansmål, men det blir ingen storstilad avslutning på året.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.