Garmin Forerunner 310XT: Farväl och tack för den här tiden

Det är inte du, utan det är jag… Vi hade en fin tid ihop, Garmin Forerunner 310XT och jag. Visst hade du svårt att hitta positionen ibland, men man kunde lita på dig för det mesta.

Garmin Forerunner 310XT

Efter 18 månader kände jag att vi började växa ifrån varandra. Det senaste halvåret har vi knappt rört vid varandra. Jag behövde någon som var rundare och hade barometrisk höjdmätning. Någon som jag kunde synas med på stan.

Ja, jag vet att jag försummat dig. Våra minnen kommer dock leva för evigt på Garmin Connect. 304 pass, 335 mil och nästan 300 träningstimmar loggade vi tillsammans. Du är fortfarande den träningsklocka jag sprungit längst med.

Jag vet att din nya ägare kommer ta väl hand om dig. Han är en riktig räcermaskin så jag hoppas du gillar att susa fram i sub 4 min/km-tempo. Farväl och tack för den här tiden.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.