Vilka lopp ska jag springa 2013?

Anmälan Lidingö Ultra

Tävlingskalendern har i veckan fyllts på med Lidingö Ultra. Just nu är jag anmäld till:

 • TEC (50 miles) – 13 april
 • Lidingö Ultramarathon – 4 maj
 • Jättelångt – 8 juni
 • AXA Fjällmaraton – 10 augusti

Våren och försommaren är alltså ganska fullbokad när det gäller längre distanser. Hösten har däremot plats för fler lopp. Självklart vill jag kunna vara spontan och springa lopp när andan faller på, men det är samtidigt skönt att ha någon typ av plan. Det senaste årets anmälningshets där platserna till populära lopp tar slut på rekordtid borgar också för att man ska försöka spika sina viktiga tävlingar i tid.

Det skulle vara rolig att ta revansch på årets SUM DNS och Salomon Trail Tour innehåller en del guldkorn. Risken finns dock att jag trampar på i gamla fotspår, tips efterlyses därför. Vilka lopp ska jag inte missa nästa år?

Lopp som krockar (eller ligger för nära inpå) mina bokade datum är bl a Kungsholmen Runt, Stockholm Marathon och Stockholm Ultra.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

11 thoughts on “Vilka lopp ska jag springa 2013?

 1. Ett lopp jag vill rekommendera är fotrally! Skruvad upplevelse av att gå utan mål i samma takt tills man i klarar av mer av olika anledningar. Dessutom är det i slutet av juni vilket jag tycker är ett bra sätt att avsluta vårsäsongen.

 2. BAMM lockar. På sikt i alla fall. Jag siktar på att gå fjällräven classic 2014 och springa det 2015.

  Jag och ett par kompisar håller på att se över en 50-miler i hemstaden – inte som tävling utan mer som en social happening. Kommer inte kosta något men man för proviantera själv, alla springer ihop. Vi får se hur det går med den.

 3. Som en uppvärmning för de lite längre loppen kan du springa The Run som går på lite olika platser i Sverige. 10 km på en tuff terräng/stig bana. Kolla in på http://www.therun.nu.

 4. Hej! Tack för en inspirerande blogg! BAMM kan jag verkligen rekommendera, jag kör 70km-klassen i sommar. Vill du ha en mindre utmaning eller kul delmål i träningen på vägen dit rekommenderar jag The Run som jag själv är med och arrangerar, fint terränglopp på norra djurgården den 14 maj.

  http://www.therun.nu

Comments are closed.