Hammarbybacken i pannlampans sken

Hammarbybacken by night

Gårdagens transportlöpning byttes ut mot en sväng till Hammarbybacken. Jag hoppades se några ljuskäglor som segade sig upp för backen, men det var bäcksvart. Ingen backträning så långt ögat kunde se.

Tre futtiga vändor i pannlampans sken fick räcka för mig. Blå backe (Trysil), röd backe (Sälen) och en avslutande blå. Underlaget var lerigt och blött. Traktordäcken (Inov-8 Roclite 285) skötte sig riktigt bra. Utsikten från toppen är en fin belöning när man pustar ut.

Pistkarta Hammarbybacken
Pistkarta lånad från skistar.com

Varje gång jag tampas med dessa höjdmetrar blir det pinsamt tydligt att jag fortfarande är långt ifrån en bergsget. Hoppas innerligt att snön håller sig borta ett tag till. Sorry alla skid- och snowboardfantaster, men jag behöver verkligen denna backträning så ha lite tålamod…

Om en månad arrangeras Rogers Bergstävling ”Lucia Edition”. Kanske läge att boka in det i kalendern.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Hammarbybacken i pannlampans sken

Comments are closed.