Resultat Hellasloppet

Hellasloppet 2012

Fredagens all inclusive-besök på öl- och whiskymässan, med allt vad det innebar, var kanske inte den bästa uppladdningen. Mina mål var ganska lågt satta inför Hellasloppet. Sub 50 ville jag absolut klara, men allt annat var en bonus.

Jag kände mig seg vid starten trots en ordentlig uppvärmning. När de värsta uppförsbackarna under första varvet var avklarade och jag passerade 4 km-markeringen på 19:30 kunde jag slappna av. Resten av banan var lite snällare och det blev en ganska behaglig resa till slut. Jag kom i mål på 48:08. En bra genomkörare inför nästa helgs stora utmaning m.a.o.

Hellasloppet var ett mysigt litet lopp utan en massa krusiduller. Me like.

Höjdprofil Hellasloppet 2012

Min Suunto Ambit mätte den totala stigningen på banan till 145 meter.

Efter att jag fått i mig en banan och lite vatten sprang jag vidare mot Björkhagen igen. Vid utegymmet blev det ett varv på motionsspåret som ingår i SUM-banan. Totalt blev det 6 km nedjogg.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.