Resultat Hammarby Hill Run 10 km

Hammarby Hill

Hammarby Hill Run var en riktigt kul tävling. Starten var vid foten av Hammarbybacken. Man sprang upp för den vänstra uppfarten och fortsatte ned på baksidan. Banan fortsatte på motionsspåren bort till Björkhagens utomhusgym och tillbaka till starten/varvningen.

På första varvet sprang jag ungefär halva backen och gick resten för att inte dra på mig för mycket mjölksyra. Trots detta fick jag brottas med syran resten av varvet. Andra turen upp för Hammarbybacken gick trögt och tog en minut längre. Kilometertiderna i övrigt var nästan identiska mellan varven.

Kilometertider:
Varv 1: 6:07, 4:50, 5:18, 4:42, 4:43
Varv 2: 7:05, 5:08, 5:18, 4:32, 4:44

Banan: Hammarby Hill Run

Klockan stannade på 51:45 i mål, totalt blev det ca 240 höjdmeter.

Arrangemanget var trevligt och flöt på bra. Det var lite charmigt att möta hejande söndagsflanörer längst med motionsspåret. Som en bonus vann jag en väska i prislotteriet.

Jag hoppas verkligen att fler löpare upptäcker loppet till nästa år.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Resultat Hammarby Hill Run 10 km

  1. Det låter som ett roligt lopp! Men Gud, vad du sprang fort!! Bra jobbat tycker jag. Ja, man borde träna mer i backar!! (läs man=jag!)
    Ha en fin vecka!

Comments are closed.