Åland Marathon, klart och betalt

Jag och Kent kör en repris på förra året säsongsavslutning. Det blir alltså Åland Marathon den 28 oktober som blir årets sista lopp för mig i alla fall. Jag hoppas komma hem med min tredje Paf-buff och en ok tid. Benen kommer med stor sannorlikhet inte vara helt återställda efter Sörmland Ultra så något PB är inte att tänka på.

Vi kommer bo på Hotell Cikada som ligger mittemellan hamnen och Wiklöf Holding Arena, där start och målgång sker. Hotellfrukosten serveras extra tidigt tävlingsdagen eftersom starten är redan kl. 08.30 på morgonen. Nu återstår det bara att luska fram en bra restaurang i Mariehamn för pastaintag eller motsvarande uppladdning. Jag har misslyckats kapitalt med provianteringen de senaste två gångerna. Tips mottages gärna.

Läs om Åland Marathon 2011 och 2010.

Psst… Om du anmäler dig denna vecka så kommer du undan lite billigare. Den 16:e september höjs avgiften till 50 euro.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.