Går i trappor, drömmer om berg

Trappmaskin

Det senaste månaderna har jag bekantat mig med trappmaskinen på gymmet. Det är den maskin som hittills lyckats bäst med att simulera långa klättringar i berg. Det skoningslösa tuggandet med ständig belastning på benen. En puls som sakta sakta stiger tills man måste ta en (foto)paus.

Heartrate Wahoo Fitness.
Pulskurva från Wahoo Fitness-appen. Jag har testat pulsbandet Wahoo Tickr X under en tid.

Kör man 80–90 trappsteg i minuten hinner man med 2500 steg på en halvtimme. Sedan kan man jogga ned några kilometer. Det är ett bra lunchpass.

I vår är det kanske läge att kasta på sig en viktväst när det ska gås i trappor och drömmas om berg. Jag måste nog hitta ett bergslopp snart. Det är tur att jag ska till Soller (Mallorca) i början av april.

Lite annat random drömmande

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.