Endurance 24h i Espoo – en kamp mot klockan

Min mancold var av det segare slaget och höll mig gisslan under två veckor. Det blev en kamp mot klockan för att hinna blir frisk. I söndags släppte bomullen i huvudet och jag masade mig ut för första gången. Det blev ingen angenäm runda. Efter 2 km kändes benen stumma och andningen tog emot. Dessutom strulade pulsbandet och visade 180 i puls de första 10 minuterna…

Tillbaka på ruta ett. En nyttig erfarenhet för mig som inte haft ett längre uppehåll från löpningen på flera år. 5 km loggades till slut.

Endurance 24h, Espoo 2018

Nu har jag testat formen ett par gånger till och bestämt mig för att åka till Espoo trots den usla uppladdningen. Att det sista lugna löpbandspasset gav mig träningsvärk säger ganska mycket om statusen på min arma lekamen.

Jag skippar alla tänkta mål med loppet och koncentrerar mig enbart på att snygga till statistiken för februari. Det kommer säkert bli en lärorik helg.

Liveresultat hittar du på http://www.championchip.ee/live/879
Loppet startar kl. 12 (finsk tid) på lördag.

Adidas Boston 6 i 24 timmar

Hoppas Evel Knievel-stassen kommer leverera många mil under de 24 timmarna.

Trevlig helg och tassa snyggt!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.