Två loppanmälningar för att hålla igång motivationen

Bästa medicinen för att hålla igång motivationen är att anmäla sig till lopp. Nu har jag två lopp i loopen.

Två loppanmälningar

Redan innan UTMB anmälde jag mig till Kullamannen Ultra 100 miles av ”misstag”. Jag skulle bara titta vilka som var anmälda och råkade se att det fanns en(!) plats kvar till loppen. Och vips hade jag råkat fylla i mina uppgifter, klickat på några knappar och betalat. Kullamannen har lockat under flera års tid och om knappt en månad är det dags för bl.a. tre varv i Dödens zon.

I söndags öppnade Endurance 24h sin anmälan. Jag har missa en startplats vid två tidigare tillfällen så nu hängde jag på låset. Den 24 februari blir det varvfrossa under ett dygn i Esbo, Finland.

Självklart vill jag springa bland berg också. Har dock inte riktigt bestämt vad som ska bli nästa års stora mål.

Nu ska jag försöka bli klar med den där lopprapporten… Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.