UTMB 2017: Startnummer 2015

Idag fick man redan på sitt startnummer till UTMB. Jag har nummer 2015, vilket är lite lustigt med tanke på att det var 2015 jag sprang loppet senast. Om jag jämför min träning nu och då så ligger jag bra till.

Hammarbybacken, 1300 höjdmeter

Under gårdagens backpass hittade jag ett riktigt bra flow. Allt kändes avslappnat och de ca 1300 höjdmetrarna bockades av utan större problem. Hoppas det håller i sig ett tag till. Eftersom liften var igång för MTB-åkarna höll jag mig till de flackare uppfarterna.

I lurarna hade jag Trail Runner Nations två senaste avsnitt där det snackas (trumvirvel) UTMB.

Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.