Trailtips på Mallorca

Om tre veckor kommer jag befinna mig på Mallorca, Sóller närmare bestämt. Givetvis tänkte jag klämma in lite löpning mellan konferensandet. Norra delen av ön ser riktigt trevlig ut ur ett löparperspektiv och Sóller verkar vara en bra utgångspunkt för höjdmeterjakt.

Traillöpning Mallorca

Min Suunto ska förladdas med några rundor så jag inte springer helt vilse. När man kikar på Movescounts karta så springs det en del runt Sóller och det finns publika rutter tillgängliga som jag kan använda.

Heatmap Sóller, Mallorca

Jag har tidigare fått tips om GR221 och att söka på Wikiloc. Innan jag benar sönder sökresultatet tänkte jag kolla om jag kan få några guldkorn även här på bloggen. Rekommendationer är alltid kul att få. Hit me with din favoritrutt, please.

Nypudrad stig

Det är inget fel på nypudrade stigar men det ska bli skönt med några dagars miljöombyte.

Jag försöker sammaställa intrycken när jag kommit hem igen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.