Ove springer Sandsjöbacka Trail

På söndag springer jag, eller snarare Ove Sundberg, Sandsjöbacka Trail 82 km. Redan innan Sätila Trail funderade jag på att anmäla mig till Sandsjöbacka också. Maran som jag sprang där för några år sedan var supertrevlig.

Ove springer Sandsjöbacka Trail

Veckan efter Sätila fick jag ett mejl som meddelade att jag vunnit. Vunnit? Tydligen drogs bl.a. mitt namn när det skulle lottas ut priser efter loppet. Som tur var vann jag en startplats till valfri distans under Sandsjöbacka Trail. Ka-ching!

Ultratrippeln lockade, men 50 miles kändes bättre i slutändan. Så mycket Ove är jag inte att jag bara tittar på hur mycket jag kan ”tjäna”. Att vara borta i tre dagar från familjen kostar också…

SJ 160 år

När jag skulle boka tågresan ned passade SJ på att fylla 160 år, vilket ledde till att biljetterna till Göteborg bara kostade 160 kr. Ka-ching! Självklart hittade Ove ett prisvärt boende också. Ka-ching!

Just nu lutar det åt att jag ska testa en ny ryggsäck (Ultimate Direction SJ Ultra Vest 3.0) under loppet. Givetvis köptes den på mellandagsrean. Ka-ching!

Ultimate Direction SJ Ultra Vest 3.0

Målet med helgens lopp är att hinna i mål innan tåget hem åker. Det är en bra morot. Jag får inte såsa allt för mycket. K-tch!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.