Följ Personliga Rekordens Tävling live and direct

På lördag är det dags för Sveriges längsta julbord eller Personliga Rekordens Tävling som det också heter. I år flyttar loppen in i Växjö Tipshall. Man kan springa 6, 12 eller 24 timmar på den 377 meter långa banan.

Pepparkaka med Roquefort

Jag har valt att springa medeldistansen 12 timmar. Det blir första gången jag gör det så det blir garanterat ett personligt rekord. I alla fall om man inte räknar halvvägspasseringen från Bislett 24-timmars för några år sedan, för då måste jag komma längre än 103,74 km.

125countup

Starten är kl. 18.00 för mig. Jag kommer ha startnummer 201. Hur långt jag kommer återstår att se. Planen är att ha kul och blir trött. Och det är jag övertygad att jag lyckas med.

Loppet direktsänds på TV (Öppna Kanalen Växjö) och på webben från 12.00 på lördagen till 12.00 söndagen. Varvtiden kan följas hela tiden och varje kvart kan man se ställningen.

Surfa in på http://okv.se/play/oppna-kanalen-vaxjo/prt2016 för att följa det rafflande loppet. Jogg.se brukar också ha liveresultat på http://jogg.se/liveresultat

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.