Ducksteps in the Dark

Footsteps in the Dark

Hemma igen efter kvällens löptur. Jag är så less på detta eviga mörker. Det börjar dock vända som tur är. Skillnaden är stor jämfört med några veckor sedan.

Adidas XT Boost

Jag luftade de senaste tillskotten i Imelda Marcos-garderoben. Adidas Adizero XT Boost är ett par fula ankungar som fått fina recensioner på nätet. Om man är snäll så kan man kanske låtsas att det är någon typ av ninjaskor för terräng. Det som lockade till köpet var den boostade XT-sulan. Sedan är det ju lite kul med inbyggda damasker.

Jag återkommer med ett omdöme när jag hunnit springa in dom. Intresset för denna udda fågel verkade ganska stort när jag publicerade en bild på Instagram tidigare idag.

Egentligen hade jag tänkt att stå på startlinjen till Espoo 24-timmars idag, men fick ingen startplats. Nu får jag heja på distans. Starten gick kl. 11. Liveresultat hittar du på http://www.championchip.ee/en/live/50.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

4 thoughts on “Ducksteps in the Dark

Comments are closed.