Följ Bislett International Indoor Endurance Festival

Demoner

På fredag är det dags att bli jagad av sina demoner igen. Starten för Bislett 24- och 48-timmars är kl. 10.00. Jag hoppas givetvis på ett bättre resultat än senast. För att sätta lite press på mig själv så outar jag mina mål här.

  • A-mål: 200 km (7:12 min/km)
  • B-mål: 192 km (7:30 min/km)
  • C-mål: Längre än senast (>183 km)

Du kan följa varvfrossan på https://topptid.no/results/dashboard/1196 (och på loppets Facebook-sida). Om du vill skicka en hälsning, maila till bislett24t@gmail.com så blir meddelandet uppläst av speakern. Jag har startnummer 1079.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.