På riktigt

Det är först nu som jag börjar förstå att det är på riktigt. Nästa helg ska jag springa runt Mont Blanc och bocka av ett av mina drömlopp! Hittills har det mest varit som en lek för att motivera träningen.

Provpackad ryggsäck

Ryggsäcken har provpackats med obligatorisk utrustning, energi plus några ”bra att ha”-saker. Jag tror dock att jag ska slimma vikten lite till. Gramjakt är inget för mig, men man plockar gärna med sig för mycket bara för att det finns plats i ryggsäcken.

Morgonjogg Högdalstoppen

Förhoppningsvis har allt nötande i de lokala backarna hjälpt lite i alla fall. Snart vet jag.

Träning v.34

Måndag: 13 km, Skogskyrkogården.
Tisdag: 8 km, Transportlöpning hem.
Onsdag: 14 km, Transportlöpning hem via Hammarbybacken.
Torsdag: Vila.
Fredag: 7 km, Test av pannlampa.
Lördag: 10 km, Globen med skarp packning.
Söndag: 8 km, Högdalstopparna.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.