Nya stigar

Bastuflotte Grinda

Förra veckan hade jag förmånen att få bekanta mig med ett par nya stigar. Efter en konferensdag på Grinda som avslutades med middag, bastuflotte, nattdopp och övernattning ringde klockan 06.00 på torsdagsmorgonen. Det var bara att snöra på sig skorna och bege sig ut på öns vägar tillsammans med Jeroen. Jag hade kollat upp att det fanns en stig som verkade fin.

Grindastigen

Grindastigen var en perfekt slinga att vakna till på, småkuperad och lagom teknisk för ett trött konferenshuvud. Vi hann ned till den södra bryggan och tillbaka också innan det var dags för frukost och hemfärd. Totalt blev det ca 4,5 km in på kontot.

Ösbyrundan

I lördags fortsatte jag utforska Värmdöleden. Via Ösbyrundan tog jag mig till Betsede och vidare till Ålstäket, förbi Bosses backe till Stavsnäsvägen bortom Wärmdö Golfklubb. Det är inte den naturskönaste biten av leden. Halva sträckan består av vägar genom villaområden.

Värmdöleden-Värmdövallen

Lite stigkladd fick jag vara med om i alla fall innan jag vände och tog snabbaste vägen tillbaka till Gustavsberg igen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.