Suunto Ambit3-familjen växer

För ett par veckor sedan meddelade Suunto att de släpper Suunto Ambit3 Run. Precis som tidigare Run-model så har multisport-funktionerna strippats bort till förmån för en billigare och lite lättare klocka. Klockan finns i tre färger (svart, vit och lime).

Suunto Ambit3 Run

Movescount-appen kommer uppdateras med funktioner för träningsplanering, intervaller, röstguidning samt ett nytt aktivitetsflöde som gör att du kan följa dina vänner på ett bättre sätt. Appen som bara finns till iPhone just nu kommer till Android i april. Jippie.

Suunto Ambit 3s

Även Suunto Ambit3 Sport får en ny färg, coral. Min Ambit börjar känna sig stressad av alla nyheter och valde att logga ett 18-timmarspass när den låg hemma. När jag skulle springa i tisdags var batteriet helt tomt. Jag antar att den har lite svårt att hålla tätt när den börjar bli gammal…

Jag fick använda Strava-appen för att mäta passet istället. Funkade klockrent. Eftersom jag kom iväg efter kl. 22.00 valde Strava att kalla rundan för en ”Night Run”. Det låter lite tuffare antar jag.

Suunto error

När löparen är borta dansar Suunto Ambit på bordet.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Suunto Ambit3-familjen växer

  1. Du vet väl säkert att Movescount kan ladda upp passen automatiskt till Strava? Bytte min Ambit 1 till Ambit 3 sport häromdagen – ska bli spännande att se vad den kan göra!

    • Passet hamnade på Strava så jag var tvungen att radera det för att inte sabba statistiken 🙂 Återkom gärna med vad du tycker om 3:an.

Comments are closed.