Morgonfixen

Jag är en periodare när det kommer till morgonlöpning. Den senaste tiden har jag lyckats komma ut minst en morgon i veckan. Klapp på axeln.

Morgonsol över skogsdungen

Det är stelt och kantigt innan man blivit varm, men magiskt när man väl kommit igång. Hinner man dessutom se solen krypa upp över horisonten och förgylla stammar och bladverk blir det en extra bra start på dagen.

Morgonsolen förgyller

Det är inte varje morgon som bjuder på detta skådespel. Ibland är det bara fyra nyanser av grått, brunt och grönt. Helt ok det också.

Grått och grönt

Grått och brunt

När det känns motigt får man pigga upp med färglada kläder. Det blir aldrig tråkigt med Smurfblå skor och självlysande funktionsmaterial.

Färgglad löpare 1

Färgglad löpare 2

I morse passade jag på och testa en ny gel, Roctane Ultra Endurance Energy Gel från GU Energy. Om den funkar på tom mage borde den även göra det i andra situationer.

Frukost: Roctane Ultra Endurance Energy Gel från GU Energy

Psst… Just nu är det 20% rabatt på hela sortimentet hos , gäller t.o.m. idag (11/9).

Renovering av rör

För några veckor sedan kom svaret på varför favoritskogsvägen hade begravts i grus. Det finns tydligen en stor vattenledning som behöver kärlek innan den rasar ihop. Nästa år ska allt vara renoverat och klart. Heja!

Lagning av vattenledning

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.