Fredags-Hype! 100 miles-uppladdning pågår

Skorna har legat på hyllan i tre dagar nu. Utrustningen är framplockad och färgkoordinerad. Helgens tema blir finskt. Hoppas få lite extra sisu så jag inte blir omsprungen 2 km från mål som förra året.

Imorgon är det alltså dags att tampas med sina demoner igen. Jag känner mig lugn, på gränsen till loj. Peppen kommer dyka upp när jag är på plats i Västerås.

Demon

Vädret verkar bli perfekt. En disig morgon som byts mot växlande molniget och 15-16 grader under dagen. Sedan ska temperaturen sjunka och dimman dansa in igen. Kan bli riktigt mysigt är tassa fram på morgonkvisten när det är dags för målgång.

Startskottet för 50 och 100 miles går kl. 10. Liveresultat från Black River Run hittar du på http://brr2014.sportsoftwares.net/

Nu fortsätter uppladdningen. Skål!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.