The Swedish 100 mile Challenge och höstens lopp

Swedish 100 mile Challenge, Gold listGAX 100 miles gick vägen och jag finns nu med på guldlistan för The Swedish 100 mile Challenge. Vi är tre löpare total. Förutom mig består listan av Linda Bengtsson (som jag hade sällskap med stora delar av GAX) och Peter Carlmark (som jag också delade några mil med).

Jag har nästan bestämt mig för att gå all in på 100 mile-utmaningen. Efter AXA Fjällmaraton anmäler jag mig nog till Black River Run igen och sedan väntar Arctic Ultra. Däremellan lutar det åt Vintermarathon och tidigare i veckan anmälde jag mig till Bislett 24 Hour Indoor Challenge som går av stapeln i slutet av november.

Det ska bli riktigt kul att se vad man kan prestera på en 546 meters inomhusbana under 24 timmar. Där kan vädret inte ställa till det i alla fall. Den stora utmaningen blir nog det mentala. Att hålla humöret uppe varv efter varv i en upplyst korridor.

När det gäller Black River så ska jag försöka klura ut ett bra mål som gör deltagandet intressantare.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.