Perfekt uppladdning för GAX 100 miles

Uppladdningen för GAX 100 kunde inte blivit bättre. Familjen har varit bortrest hela veckan. Jag har ägna nästan all min lediga tid till förberedelser. Nördat loss. Ätit hur mycket blodpudding som helst. Planerat, packat, sovit ut… Nja, så mycket extra sömn har det inte blivit.

Skogspass

Ryggsäcken och reservskorna har nöts in. I tisdags gjorde jag ett test för att se hur mycket vätska jag tappade i värmen. Under 90 minuters lugn löpning (med packning) gick jag ned nästan exakt 2 kg. Två liter svett. Det gäller att kompensera rätt under loppet om vädret håller i sig.

GAX 100 planering i Excel

Excel-arket åkte fram till slut. Jag tror jag tänkt på allt, men ändå ligger den där gnagande känslan att jag glömt något viktigt kvar i bakhuvudet.

GAX 100 drop bags

Dropbagarna har pimpats och firarölen är inhandlad.

GAX 100-öl

Nu är det bara resan kvar.

Vi ses på andra sidan.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

6 thoughts on “Perfekt uppladdning för GAX 100 miles

Comments are closed.