Smurfhits: Salomon Sense Pro

I går tjuvstartade Salomon sin sommar-rea. Jag var nyfiken på Salomon Sense Pro eftersom både Runblogger och The Ginger Runner har gillat dom. Och självklart slutade det med att jag kom hem med ett par nya Smurfblå trailskor. Jag var mest sugen på den gröna Hulken-varianten eller till och med de Tweety-gula men men.

Sense Pro är en blandning mellan Salomon S-Lab Sense 3 Ultra och Salomon Sense Mantra. Mantran står för sulan och Ultran bidrar med överdelen (Endofit/Sensifit). Skorna ingår för övrigt i citytrail-segmentet.

Morgonjogg i Majroskogen

I morse fick de hänga med på en runda i blåbärsskogen.

Första intrycket av Salomon Sense Pro

  • Dämpningen på asfalt var hårdare än jag trodde.
  • Skorna har riktigt bra grepp på torrt underlag. Stigar, rötter, berghällar, grus… inga problem.
  • Känslan är överlag ganska lätt och rejsig.

Salomon Sense Pro

Återstår att se hur Sense Pro funkar på längre pass och geggigare underlag. Jag återkommer helt enkelt.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.