Redo att njuta av Lida

Det blir en tidig revelj i morgon bitti. Jag är tvungen att åka hemifrån strax efter 06.00. För att inte glömma något är det lika bra att lägga fram sakerna som ska med till Lida Ultra.

Utrustning Lida Ultra

Man skulle kunna tro att jag är en riktig Nike-fanboy. Sanningen är att jag har en hatkärlek till varumärket. De är bättre på streetwear än vettig kommunikation. Reklammuskler och häftiga taglines tröttnar man på ganska snabbt.

Det ska bli kul att testa Nike Zoom Wildhorse under ett längre pass. Jag har sprungit med dem en handfull gånger. Riktigt sköna skor, men redan efter 5 mil börjar den mjuka sulan bli sliten. Det är tur att de reas bort för en billig peng.

Solen har tydligen bestämt sig för att göra comeback så det lutar åt att jag kör dubbelpipigt med handhållna flaskor. Kanske vätskebälte också för att kunna plocka med lite extra energi.

Mikkeller The American Dream

Skål då!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.