Har ni fest eller?

5-årsdagen firades på bästa sätt. Det var riktigt kul att träffas och snacka igenom allt som har hänt den senaste tiden. Kvällen bjöd på många skratt.

Fest  och fredagsjogg

Igår lyckades jag slita mig från tv-soffan och springa en runda på folktomma gator.

Hade nog tänkt att ha en vilodag idag, men det dök upp bilder från Transvulcania som gjorde att jag blev sugen att besöka de lokala kullarna. Backträningen måste komma igång.

Vägen mot toppen

På vägen dit mötte jag en samling glada ungdomar. Tycker det var lite skumt. Det är inte så vanligt att man träffar folk där på morgonkvisten. När jag nästan var på toppen av downhill-banan började jag höra en lågt bullrande bas någonstans i fjärran. Ljudet var bekant.

Partytält

Jag kikade över krönet och såg ett tält nere i dalen. Det stod ett gäng i duggregnet och dansade till klassisk drum and bass/jungle. Jag måste medge att jag blev lite paff. Trodde utomhusrave var utdöda sedan en lång tid tillbaka. Samtidigt kan jag inte påstå att jag har haft örat mot klubbscenen sedan jag fick barn.

Jag joggade ned för backen. Fick misstänksamma blickar när jag skulle passera. Hade lust att stanna och fråga: ”Har ni fest eller?” och fortsätta med att dra historier om hur jag tog permis från lumpen för att gå på drum’n’bass-klubbar i London på 90-talet osv.

Jag valde dock att fortsätta upp för nästa kulle. Kunde dock inte låta bli att dokumentera det hela när jag kommit på ett ”säkert” avstånd.

Dimman skymde utsikten från topparna denna gråa dag.

Dimmig Högdalstopp

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.