Dagen efter – dubbelpass

Vaknade i en tom och tyst lägenhet. Familjen sov på annan ort. Regnet smattrade mot fönstret. Djungeltrumman berättade att det hade kommit snö i vissa delar av landet. Jag bytte om till löparstassen och begav mig ut i den nollgradiga första majmorgonen. Vantarna fick hänga med.

Regnskog

När jag kom fram till den lokala dungen stod det en bil parkerad mitt ute i skogen. Två män älgade in i bland tallarna. Genast satte fantasin igång att spela upp en historia om en uppgörelse i gryningen. Jag svängde in på min stig och njöt av den friska luften. Öronen var på helspänn och fortsatte pejla efter ljud som skulle kunna stämma överens med min gangsterhistoria.

Mina stigar

Det fick bli en kort runda för att jag skulle hinna med resten av dagens åtaganden. På eftermiddagen kunde jag klämma in dagens andra pass.

Tjustviksrundan

Nu sken solen. Temperaturen hade masat sig upp några grader. Svala vindar blåste in från havet när jag tassade runt Tjustviksrundan. Jag hittade några nya vägar som kommer utforskas senare.

Kraftledningsgata

Dagens löpning bjöd på kontraster förutom vädret.

Husvagnsboende

Vissa är tvungna att bo i husvagnar och tillfälliga skjul.

Punschveranda

Medan andra kan njuta av solen på sin punschveranda vid havet.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.