Redo för bataljen i Täby #tec100

Injinji, Pearlr Izumi & Nike

Den sista pusselbiten är på plats. Jag hittade tåstrumpor, Injinji så klart, som matchar mina skor och kepsen. Nu har jag inget att skylla på om jag misslyckas under TEC…

Ultralådan har även fyllts på med saltlakrits, Snickers, Wild Chips, GU Energy Gel Salted Caramel och Flapjacks. Jag kommer försöka klara mig med det som serveras vid varvning, men vissa egna saker måste vara med för säkerhets skull. T.ex. räddade viltchipsen mig under Black River Run i höstas.

Kvällens runda gjordes i samma skor som jag sprang TEC (50 miles) förra året. Jag fattar inte att jag klarade att springa 80 km i mina Saucony Mirage. Jag har ju aldrig riktigt blivit kompis med dem.

Saucony Mirage efter TEC

Saucony Mirage efter TEC 50 2013.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

3 thoughts on “Redo för bataljen i Täby #tec100

  1. Tjena Kristian,
    Jag håller på att skapa en lista på allt jag behöver köpa inför TEC100 (vad annars kan jag pyssla med när jag är förkyld, och varför säger jag alltid att löpning är en lågkostnads-sport? ;), kul att förbereda). Löpmaterialet är jag väldigt klar över men förra årets kom ni konkandes på stora lådor med en hel del prylar i, skulle du kunna specifisera vad du hade i just din låda?

    Tusen tack på förhand

    /Andreas Ehnsiö

    • Halloj, det mesta var egen energi. Gel, Resorb Sport, saltlakrits, Snickers och annat som inte serveras vid tältet. Sedan hade jag Sportslick och annat som behövs för att t.ex. plåstra om fötterna. Pannlampan, extra batterier och andra prylar låg också där, så jag slapp lägga tid på att leta i väskan. Krya på dig. Vi ses i Täby.

Comments are closed.