Läckra löparshorts för bleka ben

Färgglada löparshorts

Det är inte lätt att vara modebloggande löpare och man. Allt krut när det gäller färg och mönster verkar läggas på tights för tjejer. Nu har jag ansträngt mig för att pigga upp min dystra garderob när det gäller löparshorts. Det har ju trots allt varit shortsväder i flera veckor redan. Med färgglada shorts drar man dessutom uppmärksamheten från de bleka benen.

Nike 9 Inch Distance Short

Nike 9 Inch Distance Short i en mossig armegrön ton. Lite längre shorts för svalare dagar. De fick hänga med under TEC 100 miles. Shortsen har stora fickor på sidorna.

Haglöfs Intense Shorts

Haglöfs Intense Shorts i den farliga röda färgen Danger. Shortsen har två förvaringsfickor bak, en med blixtlås och en stretchvariant för t ex geleér.

Patagonia Strider Pro Shorts

Patagonia Strider Pro Shorts i en orange och blå färgkombination. Man kan få med sig en hel del i de fyra stretchfickorna och bakfickan med dragkedja. Känns mest hightech i samlingen. Har man dessutom en keps som matchar kan inget gå fel. Orange is the new black.

Nike Distance Shorts

Nike 5 Inch Distance i militärblått. Klassiska shorts med dragkedjeförsedd bakficka och vanliga fickor på sidorna.

Splitshorts då? Jag är inte byggd för snabba splits.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

3 thoughts on “Läckra löparshorts för bleka ben

  1. Det kan jag verkligen hålla med dig om, att färg och möster på löpartights till killar där är tillverkarna verkligen konservativa. Möjligt att de slänger in en diskret rand eller något på annars svarta tights.

    • Ja, det är riktigt sorgligt. Nike har bl.a. sin Gyakusou-kollektion, men den är lite väl pricey osv.

      • Även Peak Performance har ett par som är rätt fräcka, men även de vet hur man tar betalt.

Comments are closed.