Snart en fri man

75km - Inov-8 Road-X 233

4:e adventDet är inte långt kvar nu, två futtiga dagar, sedan är jag en fri man. Veckan har rullat på utan större problem. Det har blivit ett besök på Högdalstoppen, ett par pass har varit längre än 10 km. 75 barmarkskilometer in på kontot.

I fredags vankades det julbord och jag var tvungen att beta av milen på morgonen. Det var småsegt att kravla sig upp kl. 05.00, speciellt efter att ha avslutat föregående dags mil efter midnatt. 4 timmars sömn var i minsta laget.

De senaste dagarna har jag fått känningar i höger vrist igen. Den är inte svullen som efter Black River Run, men den är lite irriterad. Tre välbehövliga vilodagar nästa vecka kommer sitta fint innan Årets sista långpass.

Jag har väldigt svårt att kasta gamla favoritplagg. Även om de är slitna och lite trasiga så bär de på en historia. Har du en halvtimme över kan jag rekommendera att se Patagonias film Worn Wear: a Film About the Stories We Wear. Bra storytelling (och reklam). Det kan vara nyttigt att få sig en tankeställare om vårt slit och släng-samhället så här i slutet av årets stora köpfest – julen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Snart en fri man

Comments are closed.