Kort backe. Punkt. Slut.

Bensinmacken

Det är bakom bensinmacken det händer. Klockan är nästan 23 innan jag kommer iväg. Ett par kilometer uppvärmning sedan står jag beredd. Pannlampan lyser upp asfalten så jag slipper snubbla på pucklarna halvvägs upp i backen.

3 par ögon

10 ruscher. Kort, intensivt och väldigt givande. Tre par ögon följer mig hela tiden. Varje gång jag riktar ljuskäglan in mot skogsdungen leker rådjuren dansstopp med mig. De sista intervallerna svartnar det nästan för ögonen när jag nått toppen. Hög puls och kippande efter mer luft.

Jag varvar ned med 10 minuters jogg. John Blund lär inte dyka upp på ett tag så det är lika bra att passa på att se gårdagens avsnitt av Alla är fotografer.

New Balance Minimus Road Zero

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.