Time on feet istället för långpass

Jag skippade helgens långpass och spenderade en heldag i Nackareservatet med familjen istället. Totalt blev det ca 15 km vandring, inklusive fikapauser och test av frystorkad mat inför kommande äventyr.

Ungarna var riktigt duktiga på att gå. Nyckeln är att hitta ett bra tempo och ha med sig lagom mycket mutor för att hålla allas humör uppe.

Sörmlandsleden: Söderbysjön

Vi startade i Björkhagen och tog oss till Solsidan. En sträcka som jag sprungit många gånger. Man hann upptäcka en hel del nya saker längst med leden när man tar sig fram i sakta mak. En nackdel var dock att myggorna även fick tillfälle att festa loss på oss.

Väl hemma igen stack jag iväg och sprang en mil. Benen kändes pigga trots att jag varit igång hela dagen. Hoppas det håller i sig.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.