Nya tåstrumpor från Injinji

Tåstrumpor: Injinji Run Lightweight

Sommarens löpning är räddad. Idag kom det ett paket med nya Injinji-tåstrumpor. Efter Nike-besvikelsen var jag tvungen att återvända till Injinji.

Tidigare har jag använt Injinji Performance Original Weight Mini-Crew och varit väldigt nöjd med dem. Nu blev det svarta Run Lightweight Mini-Crew och två par Run Lightweight No-Show i lite gladare färger.

Lightweight-varianterna är gjorda i tunnare CoolMax vilket borde funka perfekt när det börjar bli riktigt varmt ute. Ska bli intressant att se hur tjockleken påverkar hållbarheten.

Injinji Run Lightweight Mini-Crew och No-Show

No-Show-modellerna slutar under anklarna. Man får en fin solbrännan utan ränder efter strumporna och tårna håller sig skav- och blåsfria. Win-win.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

4 thoughts on “Nya tåstrumpor från Injinji

  1. Jag kör själv Injinji micro. Har inte hundra koll på skillnaden mot lightweight, men micro håller bra. (Ser nu att Micro är ”Original Weight”. Får nog skaffa ett par LightWeight och testa.)

    Side note: Jag tycker de vita är hopplösa att få rena. Får du dem rena? Eller du kör kanske inte vita?

    Var köper du dina?

    • Har bara haft svarta hittills. Köpte på xxl.se. De flesta andra butiker verkar ha slutat med Injinji eller så finns de bara i små storlekar.

Comments are closed.