DNF Lidingö Ultra – Verkligheten hann ikapp

Småstressig morgon. Trodde jag hade plockat fram alla saker. Kommer till slut iväg med nästan allt jag tänkt ta med. Det är lite kyligt ute, men när den utlovade solen kikar fram blir temperaturen perfekt.

20 minuter innan start ringer telefonen och allt förändras. Kaos. Fler samtal följer. Tusen tankar. Jag väljer efter många om men att starta loppet. Springer som i en bubbla. Försöker hålla mig uppdaterad.

Svänger vänster när jag kommer till Lidingövallen och bryter loppet efter 26 km. Det gick inte att fly. Verkligheten hann ikapp.

Telefonen ringer igen. Vila i frid kära far.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.